Kerta kiellon päälle, vai miten se menikään... Olen hieman pakkomielteinen, joten tein vielä yhden pohjan.

Kaunis lehtikuosi on Susu Petalin käsialaa. Kiitos, Susu, että saan käyttää kaunista kuvaasi - se on mahtavaa tapettikamaa!

Tällainen pohja siitä sitten syntyi. Koodin saa täältä.

 

1247401671_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Oikeastaan minulla oli ihan ilmoitusluontoista asiaakin. Moni on vaihtanut tuon otsikkokuvan johonkin omaan kuvaansa. Se on ihan ok eli en ole täällä pirttihirmuna vinkumassa siitä.

Ajattelinpa laittaa ohjeen, jossa kerron niille, jotka eivät sitä osaa tehdä, miten tuo yläkuva vaihdetaan (se on tosi helppoa!). Eli ohje on tulossa piakkoin.

Olen neuvonut aiemmin, miten voit vaihtaa blogitekstiesi värejä (ohjeita löytyy noista "Miten teen itse blogipohjan" -kategoriasta), niitäkin voi vapaasti vaihdella.

Minun pohjieni raja muokkailussa kulkee siinä, että tuota taustakuvaa ei saa muokata eikä sitä (tai osia siitä) saa kopioida omaan muuhunkaan käyttöön.

Myöskään noita otsikkokuvia (eli bannereita) ei saa kopsata omaan käyttöön/muokata.

Jos nyt oikein suuri muokkaustarve tulee (tai kiinnostuit joistakin kuvista tmv), niin toivon, että otat yhteyttä vaikka s-postilla, niin katsotaan asiaa.

Kaikki käyttämäni kuvat ovat luvallisia (suurin osa omiani/itse tekemiäni), mutta se ei tarkoita, että kaikilla on lupa niihin.

 

Ps. Kannattaa kuitenkin muistaa, että kaikki sivupohjantekijät eivät välttämättä halua, että heidän pohjiaan muokataan lainkaan, joten jos otatkin sivupohjan muualta, niin kannattaa varmistaa sieltä käytäntö. Tämä käytäntö koskee vain Puvustamoa.

 

Tuliko mieleen kysyttävää, anna paukkua vaan! ;)