Makumieltymykset etenkin värien suhteen ovat monet.

Ajattelinkin alkaa suunnitella pohjia, joihin voit itse valita kirjoituspohjan värin reunusten pysyessä ennallaan. Tämä sivupohja tässä saa nyt olla koekaniini.

 

Sivupohjan lehtireunus on edelleen tästä Susun tekemästä kuvasta. Erityiskiitos vielä Susulle, sillä hänestä tämä inspiraationi sai alkunsa.

 

Koodin saat täältä.

 

1247407250_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

Eli jos et pidä tuosta beessistä kirjoitustilasta ja haluat sen vaikkapa valkoisena, niin nyt voit itse vaihtaa sen väriä.

 

Tai jos on vähän hempeä olo, niin mikäpä estää heittämästä keskustan väriksi vaaleanpunaista. Tai mustaa… Tai punaista… Mielialojesi ja mieltymystesi mukaan!

 

Tässä pohjassa ei ole tuota yläkuvaa eli banneria ollenkaan. Sen voi jättää kuvatta tai sitten liittää siihen mieleisensä oman kuvan.

 

En laittanut siihen kuvaa sen takia, että moni varmaan haluaa kuitenkin laittaa siihen jonkin oman kuvansa, jolloin sivu saa persoonallisen silauksen.

 

Kaikki nämä muutokset on helppo tehdä ja teen niihin piakkoin (jo tänään) ohjeet.

 

Tässä välissä olisi kuitenkin kiva kuulla mielipiteitä asiaan.

Kiinnostaako tällainen mahdollisuus? Voin luvata, että ohjeideni avulla (jotka tosin eivät ole vielä valmiit) melkein kuka tahansa koodeista mitään tietämätön osaa tehdä näitä muutoksia. Riittää, että osaa lukea.